Σάββατο 11 Ιουνίου 2022 Κέλτικη μουσική με τους Iernis

ΚΕΛΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ IERNIS ☘️Σας προσκαλούμε σε μια μαγευτική βραδιά παραδοσιακής Κέλτικης μουσικής στο Μακάρι, με χορευτικούς σκοπούς (jigs και reels) και τραγούδια από Ιρλανδία, Σκωτία, Γαλικία και Βρετάνη.
_________Μακάρι, γωνία Ζωοδόχου Πηγής 125 και Κομνηνών (http://www.makari.gr/)

Ώρα έναρξης: 22:00

Eίσοδος €10 (με μπύρα, κρασί, ρακή, σανγκρία)

Πληροφορίες – Κρατήσεις στο τηλ: 2106458958
_________Αρχικά με την ονομασία «Κελτοί», οι Iernis είναι το παλαιότερο συγκρότημα Κέλτικης μουσικής στην Ελλάδα, με βασικό πυρήνα τους αδερφούς Γιώργο και Μανώλη Γαλιάτσο, και ασχολούνται με τη διάδοση της παραδοσιακής Κέλτικης μουσικής στη χώρα μας από το 1997.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022. Οι τρείς και μία σε μια βραδιά με έντεχνα τραγούδια και μπαλλάντες.

Βραδιά με έντεχνα τραγούδια και μπαλλάντες.

Αμαλία Γιαννούλη:κρουστά-φωνή,  Άνθια Μέγα Xaβρέ  καζού -φωνή  και Κατερίνα Προβατά κιθάραφωνή.Στις 9.00μμ. Είσοδος10 ευρώ(μεμπύρα,κρασί,ρακή,σανγκριά).

Σάββατο 28 Μαϊου 2022 ΑΛΩΣΗ ένα μουσικό οδοιπορικό με ύμνους και θρήνους της αποφράδας ημέρας, από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού

 ”ΆΛΩΣΗ”

ένα μουσικό οδοιπορικό με ύμνους και θρήνους της αποφράδας ημέρας, από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού

τραγούδι & κανονάκι: Ζωή Μήλιου
τραγούδι & λαούτο: Πέτρος Ανδρουτσόπουλοςκλαρίνο – φλογέρα: Κώστας Κοπανιτσάνος
βιολί: Βαγγέλης Βοττέας

Συμμετέχει το εργαστήρι παραδοσιακού τραγουδιού του πολιτιστικού και λαογραφικού συλλόγου ”ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ” ΣΤΙΣ 9.00Μ.Μ ΕΙΣΟΔΟΣ 10ΕΥΡΩ (ΜΕ ΜΠΎΡΑ,ΚΡΑΣΙ,ΣΑΝΓΚΡΙΑ,ΡΑΚΗ)

Παρασκευή 13 Μαϊου 2022 O Παναγιώτης Μαρμαράς-Δημήτρης Γκουρομίχος και Giannis Loffreda

O Παναγιώτης Μαρμαράς κιθάρα-φωνή, Δημήτρης Γκουρομίχος κιθάρα-φωνή και Giannis Loffreda μπάσο-πιάνο. Στις 9.00μ.μ Είσοδος 10 Ευρώ ( με κρασί,μπύρα,ρακή ,σανγκρία)

Παρασκευή 6 Μαϊου 2022 Οι ΤARANTESYS

Οι ΤARANTESYS θα μας ταξιδέψουν στα ακούσματα και τις μουσικές παραδόσεις της Magna Grecia, την ελληνόφωνη παράδοση της Κάτω Ιταλίας
Αυτοί οι μουσικοί έρχονται από την Κάτω Ιταλία και από την Ελλάδα του Σαλέντο (Grecìa Salentina) της Απουλίας, γλωσσική νησίδα όπου ακόμα σήμερα ομιλείται μία αρχαία διάλεκτος Ελληνικής προέλευσης, τα Γκρίκο (Grico). Μας παρουσιάζουν παραδοσιακά τραγούδια της Κάτω Ιταλίας και δικές τους συνθέσεις που δημιουργήθηκαν κυρίως για να δώσουν ζωή σε μία γλώσσα η οποία σχεδόν σβήνει και δεν είναι πλέον μια γλώσσα για επικοινωνία. Ελάτε να χορέψουμε Pizzica, Tarantella, Tammurriata σε τραγούδια παραδοσιακά, ερωτικά και πονεμένα.
στις 9.30μ.μ Είσοδος 10 Ευρώ ( με μπύρα,κρασί,ρακή,σανγκριά).

Σάββατο 30 Απριλίου 2022.Μουσική Βαλίτσα

Το σχήμα «Μουσική Βαλίτσα» επισκέπτεται την μουσική σκηνή «μακάρι» έχοντας στις αποσκευές του το νέο άλμπουμ του Γιάννη Ζαχαρέλλη «Κείνο που μένει τελικά» αλλά και πρωτότυπες διασκευές από το παγκόσμιο κλασικό ρεπερτόριο μέχρι τη σύγχρονη λόγια και λαϊκή μουσική.