ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΧΑΟΝΙΑ

Εδώ στην καρδιά της Άνοιξης, στον Απρίλη της Άνοιξης και των ημερών του Πάθους, τον μήνα του "και με φως και με θάνατο". το πολυφωνικό σύνολο "Χαονία" επιστρέφει στην αγαπημένη του μουσική σκηνή "ΜΑΚΑΡΙ".

Με πολυφωνίες του Πάθους και της Άνοιξης. Από όλες τις περιοχές της Ηπειρώτικης Πολυφωνίας. Τραγούδια που μαθητεύσαμε χωριό χωριό, σε Πωγώνι, Παρακάλαμο, Άνω Πωγώνι, Δερόπολη, Βούρκο, Ρίζα, Χειμάρρα, Μουργκάνα. Και με πολυφωνίες από τον Βώλακα Δράμας, τον Κάτω Γαρούνα Κέρκυρας, την ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία!

Μια ξεχωριστή βραδιά! Με μια τρικυμία χαράς στις φωνές μας. Πριν λίγες μέρες στάλθηκε από την Ελλάδα πρόταση εγγραφής του Πολυφωνικού Καραβανιού στις Καλές Πρακτικές Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO! Κι η "Χαονία" που συνταξιδεύει είκοσι χρόνια με το Καραβάνι έχει κάθε λόγο να το γιορτάσει με τον δικό της τρόπο!

Προσκαλεί παλιούς και νέους συνταξιδιώτες όχι μόνο σαν θεατές αλλά και στο τραγούδι, επιφυλλάσοντας μοναδικές εκπλήξεις για όσους έχουν την τύχη να βρεθούν σε αυτή την τόσο αλλιώτικη και μοναδική βραδιά της "Χαονίας" στο "Μακάρι"!!!!
Ζωοδόχου Πηγής 125 – είσοδος 10 ευρώ (με κρασί ή μπυρα)