ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2019 ΧΑΟΝΙΑ

Η "Χαονία" στο "Μακάρι"! Τραγουδώντας "Τον Μάη, το καλοκαίρι"

"Μον΄ καρτεράει την Άνοιξη,
τον Μάη, το καλοκαίρι"

Η "Χαονία" αποχαιρετά την Άνοιξη, καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια νύχτα γεμάτη μαγεμένες πολυφωνίες στην μουσική σκηνή "Μακάρι". Τραγούδια για τον πιο πολυτραγοδισμένο μήνα του πολυφωνικού τραγουδιού, τον Μάη αλλά και για τον Θερτή, το καλοκαίρι. Την τελευταία βραδιά του Μάη, στο έμπα του καλοκαιριού. Παρασκευή 31 Μάη!

Ένα πρόγραμμα γεμάτο πολυφωνίες του Μαγιού και του καλοκαιριού! Από όλες τις περιοχές της Ηπειρώτικης Πολυφωνίας. Και από όλα τα άλλα είδη ελλαδικών κι ελληνόφωνων πολυφωνιών (Βώλακας Δράμας, Κάτω Γαρούνας Κέρκυρας, Κάρπαθος και, για πρώτη φορά, βλάχικη πολυφωνία). Και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία!

Με την "Χαονία" να κάνει μια τελευταία στάση στο "Μακάρι", επιστρέφοντας από εμφανίσεις στο Βερολίνο και λίγες μέρες πριν φύγει για την Γαλλία, αυτή την φορά. Με την "Χαονία" στα καλύτερά της! Και με προσκεκλημένους φίλους να συμπράτουν μαζί της, αληθινή έκπληξη!

Μην χάσετε αυτή την βραδιά!

 

Σχολιάστε